Illustrationer

illustrationer

Det er ren terapi for mig, at lade hånden glide hen over papiret uden en bestemt dagsorden. Jeg laver altid skitser. Min tegneblok følger mig i dagligdagen og på ferie. Det er ofte med en tusch eller blyant hånden, at idéerne opstår. Det kommer der mange illustrationer ud af. Nogle forbliver i min skitsebog, andre kommer i ramme. Nogle videreudvikles og bliver til mønstre eller landskaber på malerier...

 

Det er også forskelligt om motiverne 'fødes' i farve. Det kan være med farveblyant, copic-markere eller måske i akvarel. De fleste er dog stadig sort/hvide tusch illustrationer.

Camilla Werge Laub | Grafisk designer / Aarhus |  Mail: camillalaub@gmail.com | tlf: 20 74 32 88

COPYRIGHT © – Camilla Laub har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside, samt til billeder, der linker hertil via internettet. Camilla Laub har frembragt originalværkerne ved egen skabende indsats. Værkerne er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. af den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre kommercielt brug af billeder eller dele heraf fra sitet, bedes du kontakte Camilla Laub på tlf.: 20 74 32 88.