Om

Et univers inspireret

af naturen


Min fascination af planter og mønstre præger alle mine billeder. I min billedverden hersker kun glæde og en begejstring for liv, mystik og fantasi, som udspiller sig i en eksplosion af farver.


Der optræder ingen personer, men man oplever altid et nærvær i kraft af personifiserede sten, planter eller andre livsformer...

 

 

Former og kurver...

 

Tæt forbundet med fantasiuniverset udfolder mine mønstre sig i een uendelig sammenhængende krummelure. Ud af mønstrene opstår landskaber – og ud af landskaberne udvikler nye mønstre sig. At eksperimentere med farvespil, nye kompositioner og former er min største glæde og indgangsvinkel til al grafik, design og kunst.

 

Jeg håber at kunne formidle disse kig ind i *mit univers, så også du, som Iagttager, vil drage med mig ud på mange form- og farverejser.

 

/CAM

 

Download PDF om mig og det, jeg laver.

Camilla Werge Laub | Grafisk designer / Aarhus |  Mail: camillalaub@gmail.com | tlf: 20 74 32 88

COPYRIGHT © – Camilla Laub har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside, samt til billeder, der linker hertil via internettet. Camilla Laub har frembragt originalværkerne ved egen skabende indsats. Værkerne er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. af den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre kommercielt brug af billeder eller dele heraf fra sitet, bedes du kontakte Camilla Laub på tlf.: 20 74 32 88.