Mønstre

Mine mønstre udfolder sig i een uendelig sammenhængende krummelure

De fleste af mine tegninger indeholder eller er mønstre, som kan gentages i det uendelige. De kan købes på diverse produkter via mine onlineshops. Men også som stof, tapet og gavepapir. På ugebasis deltager jeg i udenlandske design konkurrencer, som jeg både har vundet og fået top 10 placeringer i. Se hele udvalget på min Spoonflower shop.


Mine mønstre kan købes via Print-on-demand platforme og spænder lige fra boligtilbehør som kopper, puder og sengetøj til beklædning i form af leggings, t-shirts og A-line kjoler og accessories som tørklæder, totebags og rygsække m.v. Mønstrene er også til salg som stof i metervarer.

Camilla Werge Laub | Grafisk designer / Aarhus |  Mail: camillalaub@gmail.com | tlf: 20 74 32 88

COPYRIGHT © – Camilla Laub har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside, samt til billeder, der linker hertil via internettet. Camilla Laub har frembragt originalværkerne ved egen skabende indsats. Værkerne er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. af den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre kommercielt brug af billeder eller dele heraf fra sitet, bedes du kontakte Camilla Laub på tlf.: 20 74 32 88.