Udstilling

Inviter farverne indenfor til udstilling

Det er altid bedst at opleve kunst 'live' og tæt på. Jeg udstiller malerier, kunsttryk og krydrer gerne med mine produkter. Er din virksomhed, galleri eller kunstforening således interesseret i at lave en aftale, kan I kontakte mig på mobil tlf.: 20743288 eller via mail camillalaub@gmail.com

 

Fyld jeres lokaler med fantasi
og glade farver!

Som kunstforening har I mulighed for at udstille Camilla Laub's farverige malerier.

 

Vilkårene aftales individuelt fra virksomhed til virksomhed.

 

 · 10–25 malerier

 · 1–2 måneder

 

Aftale om et garanteret køb af udvalgte værker, kontakt for min. beløb og vedrørende nærmere detaljer om udstillingsvilkår.

En fernisering med foredrag giver en god stemning og et nuanceret indblik i kunstuniverset på væggene!

Giv dine kolleger et afbræk
i en hektisk hverdag – og få historien

bag malerier og produkter...

 

Det er ofte meget berigende for kunstforeningens medlemmer at få baggrundsviden om de enkelte udstillere i forbindelse med en udstilling.

 

En fortælling om værkerne nemlig giver en helt anden oplevelse af tingene – og så er det utrolig hyggeligt.

 

"Kraftige farver spiller en central rolle i Camillas kunst.  At eksperimentere med farvespil, nye kompositioner og former er Camillas indgangsvinkel til al grafik, design og kunst."

VIRKSOMHEDER, DER ALLEREDE HAR KØBT KUNST AF CAMILLA LAUB

 

Sct. Olaf, Coop, Exhausto, Skive kommune, Bankdata, G4S, Center for høretab, Ken A/S, Codan Forsikring A/S, Tetra Pak, Danfoss , Danish Crown, Social- og sundhedsskolen, Sydvestjysk Sygehus, Teknologisk Institut,

BASF, Kunst og Kultur Næshøj, Aalborg Portland, Simac, Vink Plast, Linco Food Systems, Sødisbakke og AAB.

Camilla Werge Laub | Grafisk designer / Aarhus |  Mail: camillalaub@gmail.com | tlf: 20 74 32 88

COPYRIGHT © – Camilla Laub har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside, samt til billeder, der linker hertil via internettet. Camilla Laub har frembragt originalværkerne ved egen skabende indsats. Værkerne er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. af den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre kommercielt brug af billeder eller dele heraf fra sitet, bedes du kontakte Camilla Laub på tlf.: 20 74 32 88.